Tradició rima amb esferificació la cuina de les àvies en la gastronomia d'avantguarda : Les cuineres de Sils : presentació del llibre
Colaborador(es): Anoro, Xicu | Arenós, Pau | Gabancho, Patrícia | Peña, Rafa | Puig, Cristina | Ateneu Barcelonès.
Tipo de material: Material visualEditor: 2015Descripción: 1 fitxer de vídeo (59 min) digital, so, en color, fitxer MPEG.Tipo de contenido: imatge en moviment bidimensional Tipo de medio: video Tipo de portador: altreTítulos uniformes: L'Arxiu de la Paraula (BAB) Tema(s): Les cuineres de Sils | Cuina catalana | Llibres -- PresentacionsRecursos en línea: Accés a l'enregistrament
Créditos de producción: Acte organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès
Presentació: Patrícia GabanchoModera: Cristina PuigIntervenen: Rafa Peña, Pau Arenós, Xicu AnoroResumen: Presentació del llibre "Les cuineres de Sils" un llibre que, més enllà d'un receptari, té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra terra. Durant la xerrada parlen la Maria i la Mercè, que pertanyen al col·lectiu "Les cuineres de Sils"
No hay ítems correspondientes a este registro
Acte organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès
Presentació: Patrícia Gabancho
Modera: Cristina Puig
Intervenen: Rafa Peña, Pau Arenós, Xicu Anoro
Enregistrament: Barcelona : Sala d'Actes, Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès, 14 de desembre de 2015
Presentació del llibre "Les cuineres de Sils" un llibre que, més enllà d'un receptari, té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra terra. Durant la xerrada parlen la Maria i la Mercè, que pertanyen al col·lectiu "Les cuineres de Sils"
Drets cedits a l'AB
Intervencions en català