Vista normal Vista MARC Vista ISBD

L'Art de la cuina Apici ; text revisat i traduït per Joan Gómez i Pallarès

Por: Apici.
Colaborador(es): Gómez Pallarès, Joan.
Tipo de material: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona Fundació Bernat Metge 1990Descripción: 154 pàgines 21 cm.Tipo de contenido: text Tipo de medio: sense mediació Tipo de portador: volumISBN: 8472254771.Títulos uniformes: De re coquinaria Català i llatí Materia(s): Cuina | Cuina romana -- Obres anteriors al 1800 | Obres anteriors al 1800 | Cuina -- Obres anteriors a 1800
Lista(s) en las que aparece este ítem: gastronomia literària
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Ubicación actual Signatura Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras Reserva de ejemplares
Llibres Biblioteca de l'Ateneu Barcelonès
Biblioteca (Accés lliure)
641.5(37) Api Disponible Exemplar núm. 115 1006586956
Reservas Totales: 0

Les pàgines encarades porten paginació duplicada

Bibliografia

Índex

Text bilingüe llatí-català