000 02005cgm a2200457 a 4500
001 .B66282111
003 BAB
005 20170718091005.0
007 cr
007 vz czaz|s
008 160118s2015 spc059 | |q vlcat|c
033 _a20151214
040 _aBAB
_bcat
_dBAB
041 1 _dcat
245 0 0 _aTradició rima amb esferificació
_bla cuina de les àvies en la gastronomia d'avantguarda : Les cuineres de Sils : presentació del llibre
260 _c2015
300 _a1 fitxer de vídeo (59 min)
_bdigital, so, en color, fitxer MPEG
508 _aActe organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès
511 0 _aPresentació: Patrícia Gabancho
511 0 _aModera: Cristina Puig
511 0 _aIntervenen: Rafa Peña, Pau Arenós, Xicu Anoro
518 _aEnregistrament: Barcelona : Sala d'Actes, Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès, 14 de desembre de 2015
520 _aPresentació del llibre "Les cuineres de Sils" un llibre que, més enllà d'un receptari, té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra terra. Durant la xerrada parlen la Maria i la Mercè, que pertanyen al col·lectiu "Les cuineres de Sils"
540 _aDrets cedits a l'AB
546 _aIntervencions en català
630 4 4 _aLes cuineres de Sils
_94670
650 7 _aCuina catalana
_2lemac
_926559
650 7 _aLlibres
_xPresentacions
_2lemac
_9112366
700 1 _aAnoro, Xicu
_94672
700 1 _aArenós, Pau
_d1966-
_94674
700 1 _aGabancho, Patrícia
_939078
700 1 _aPeña, Rafa
_94675
700 1 _aPuig, Cristina
_9229353
710 2 _aAteneu Barcelonès
_943320
730 2 _aL'Arxiu de la Paraula (BAB)
_9211158
856 4 1 _yAccés a l'enregistrament
_uhttp://arxiudigital.ateneubcn.org/items/show/1187
942 _n-
_cVIDOL
336 _aimatge en moviment bidimensional
_btdi
_2rdacontent
337 _avideo
_bv
_2rdamedia
338 _aaltre
_bcz
_2rdacarrier
999 _c12199
_d12199