Tradició rima amb esferificació la cuina de les àvies en la gastronomia d'avantguarda : Les cuineres de Sils : presentació del llibre
- 2015
- 1 fitxer de vídeo (59 min) digital, so, en color, fitxer MPEG
Acte organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès Acte organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès
Presentació: Patrícia Gabancho Modera: Cristina Puig Intervenen: Rafa Peña, Pau Arenós, Xicu Anoro
Enregistrament: Barcelona : Sala d'Actes, Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès, 14 de desembre de 2015
Presentació del llibre "Les cuineres de Sils" un llibre que, més enllà d'un receptari, té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra terra. Durant la xerrada parlen la Maria i la Mercè, que pertanyen al col·lectiu "Les cuineres de Sils"
Drets cedits a l'AB
Intervencions en català
Les cuineres de Sils
Cuina catalana
Llibres--Presentacions
Acte organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès Acte organitzat per RBA amb la col·laboració de l'Ateneu Barcelonès
Presentació: Patrícia Gabancho Modera: Cristina Puig Intervenen: Rafa Peña, Pau Arenós, Xicu Anoro
Enregistrament: Barcelona : Sala d'Actes, Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès, 14 de desembre de 2015
Presentació del llibre "Les cuineres de Sils" un llibre que, més enllà d'un receptari, té la vocació de ser una memòria gastronòmica, un recull de productes, d'usos i de costums culinaris de la nostra terra. Durant la xerrada parlen la Maria i la Mercè, que pertanyen al col·lectiu "Les cuineres de Sils"
Drets cedits a l'AB
Intervencions en català
Les cuineres de Sils
Cuina catalana
Llibres--Presentacions